exit festФондација EXIT и OPENS 2019 ги покануваат сите граѓански организации од регионот да се претстават пред бројната публиката на најпопуларниот фестивал во регионот EXIT, на саемот на невладини организации во рамки на настанот OPENS State of EXIT. Повеќе информации за оваа можност може да прочитате на официјалниот повик: http://www.exitfest.org/sr/news/poziv-nevladinim-organizacijama-za-ucesce-na-opens-state-exit-zoni