На 15 јуни 2017 во хотел Холидеј Ин во Скопје, компании од градежниот сектор ќе нудат пракса и вработување за младите кои се заинтересирани за кариера во секторот на енергетска ефикасност, со посебен фокус на градежниот сектор. Разгледајте ја програмата и пополнете ја апликацијата за учество на панел дискусиите и саемот на компании:АПЛИКАЦИЈА        ‖        ПРОГРАМА