ТЕМА: „Форми и начини на само-организирање на онлајн медиумите“

10.11.2020 година (вторник) од 12.00 до 14.00 часот

АГЕНДА:

12.00 -13.00
„ПРОМЕДИА – Регистар на онлајн медиуми, година подоцна од формирањето – кои се
научените лекции?“

  1. Младен Чадиковски, Претседател на Здружение на новинарите на Македонија (ЗНМ) – „Преглед на медиумските закони кои се однесуваат на онлајн медиумите во локален и регионален контекст“
  2. Снежана Трпевска, Ресис институт „Предизвици во работата на онлајн медиумите во локален контекст“
  3. Бењамин Арифи, Новинар

Дискусија од присутни
12.00 – 13.00

Модератор
Драган Секуловски

Join Zoom Meeting
Meeting ID: 988 2833 8857
Passcode: 112233