Со Давид Долгоски веќе се запознавте, нели? За тие што сеуште не го запознале, или можеби не се сеќаваат, тој е второ одделение во ООУ Кочо Рацин – Прилеп, кај наставникот Гоце Бумбароски, член на Слоу Фуд Прилеп.

Повеќе прочитајте ТУКА.