Денеска Среда 19 јуни помеѓу 10 и 12 часот се одржа Отворениот ден односно директни средби на припадниците на ромската заедница и претставниците на институциите. Настанот се одржа во ресторанот Грација, лоциран во населбата Карпош во Куманово.

Галерија од Настанот