Blog_BrandManagers_02012017_Brand-Managers-1 (1)За потребите на својот клиент, реномирана веледрогерија со повеќе од 20 години искуство на пазарот во Македонија и во регионот и застапник на повеќе познати светски брендови, СМС консалтинг објавува конкурс за ангажирање на позицијата: 1. Бренд менаџер Потребни вештини и карактеристики:  Одлични комуникациски и преговарачки вештини  Ефикасно раководење на тим од соработници  Силни аналитички вештини и …