Во својата посветеност и  поддршка на малите произиводители на храна од руралните средини, Слоу Фуд Македонија секогаш ја потенцира нивната важност за развојот на локалната економија, снабдувањето со храна, заштитата на биодиверзитетот, традициите и животната средина. 

Повеќе детали прочитајте ТУКА. 

The post Нова дигитална алатка за поврзување на малите производители appeared first on Slow Food Macedonia – Добра, чиста и правична храна.