Untitled-1-01Бараме човек кој: Нема да чека да му дадеме да работи Ќе сака да учи и да се развива Нема да чека да дојде 16.00ч и да “фати џаде” Размислува “out of the box” Знае или сака да научи како се пишуваат и имплементираат проекти Ги прифаќа и учи од своите грешки Сам се грижи за својот личен развој без …