Конференција ЕУРОПЛАН – Системски решенија за ретки болести „Создаваме иднина за лицата со ретки болести“ 10 Ноември, Холидеј Ин Скопје АГЕНДА 10.00 – 10.10 Отворање на конференцијата Ребека Јанковска – Ристески, НАРБМ Воведно обраќање 10.10 – 10.30 Ретки болести во Македонија: Проблеми и решенија Aња…