Вистинското значење на храната како да се заборави во модерното време на живеење. Но јас не мислам дека тоа настана поради начинот на живеење, туку по вина на човекот. Самите избравме да јадеме еднолична храна.

Самите се откажавме од мирисот на свежо печено тесто низ целиот стан кое ќе мириса цел ден.

Повеќе прочитајте ТУКА.