Во интервјуто, Деспина Туманоска, програмски координатор и економски експерт од Институтот за економски истражувања и политики – Finance Think, зборува за тоа како Ковид-19 влијаеше врз повеќе аспекти на пазарот на трудот.

Интервјуто може да го прочитате ТУКА.