Институтот за европска политика – Скопје организира информативна сесија за грантовата шема „Вклучување на граѓаните во реформата на јавната администрација (РЈА) на локално ниво“ во рамките на Проектот WeBER 3.0.

Информативната сесија ќе се одржи на ден 19 октомври 2020 (четврток) онлајн преку платформата Zoom во 11.30 часот.

За повеќе информации поврзани со повикот за грантовата шема за доделување мали грантови на локални граѓански организации од областа на реформа на јавната администрација посетете го следниот линк. За учество на инфо-сесијата регистраирајте се на линкот: https://bit.ly/3FfQnqW.

За дополнителни прашања може да се обратите на мејлот  или на телефонскиот број 078 343 208.

The post Информативна сесија за грантовата шема „Вклучување на граѓаните во реформата на јавната администрација (РЈА) на локално ниво“ appeared first on EPI.