mladimk_template2Дирекцијата за заштита на личните податоци, преку проектот „Поддршка за пристап до правото на заштита на личните податоци“, финансиран од страна на ЕУ има задоволство да Ве покани на Тркалезна маса на тема: „Улогата на граѓанското општество и локалната самоуправа во промоцијата на правото на заштита на личните податоци“ 22ри јуни 2017 година (четврток) со почеток во 13:00 часот ЕУ Инфо Центар“, Бул М. Х. …