Првиот знак за успешноста на настан од меѓународни рамки е кога се прават планови за следното издание: уште одсега се знае дека третиот Slow Wine Fair ќе се случува од 25 до 27 феврури 2024, со напомена дека ќе го следи трендот на растење.

Повеќе: Slow Wine Fair 2023: „Да“ за локалното вино со висок квалитет