Доколку сте вработен/а во Општина или Јавно претпријатие и сакате да дознаете повеќе за парафискалните давачки, пријавете се на следниот линк: https://forms.office.com/r/na3ChLuQd8
Крајниот рок за пријавување е 14.11.2021!
Ве очекуваме!