caver-1ЦМА КРИК објавува: Повик за пет учесници Што: Ерасмус+, Младинска размена Кога: 12-19 септември 2017 Каде: Охрид, Македонија Организација домаќин: Центар за младински активизам – ЦМА КРИК, Македонија                                  Центар за младински активизам КРИК е невладина, непрофитна организација основана од млади луѓе, предводена од млади луѓе и работи за и со млади луѓе. КРИК се залага за охрабрување на поголемо учество …