Од 24-26.12.2017 год во четири големи маркети ќе се собираат новогодишни пакетчиња за деца на социјално загрозени семејства на територија на град Скопје.

Штандовите ќе бидат отворени на

ВЕРО ЦЕНТАР, ВЕРО ТАФТАЛИЏЕ, ТИНЕКС РАДЕ КОНЧАР, ТИНЕКС ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

24.12.2017, Недела од 10:00 до 20:00 часот

25.12.2017, Понеделник од 10:00 до 20:00 часот

26.12.2017, Вторник од 10:00 до 20:00 часот

Ги повикуваме граѓаните да ги посетат нашите штандови и да донираат новогодишни пакетчиња наменети за деца на социјално загрозени семејства.