cefe macedoniaПоради растечкиот притисок што го доживува секој продавач во денешната сложена економија, оваа предизвикувачка професија станува се поконкурентна. Но многу просперитетни продавачи ја немаат солидната основа и разбирање за корените на продажниот процес. Сигурно дека во еден ден нема да ви вбризгаме супермоќ но ќе ви дадеме структура, вештини и алатки кои ќе ги искусите, лесно ќе ги запомнете и …