Почитувани, Посакавме Дедо Мраз во Новата 2021 да не дарува со програма која треба да биде грижлива кон одржливата, циркуларна економија и локалните заедници, кон оние што се залагаат за зачувување на биодиверзитетот, животната средина и пејзажите, кон оние што живеат во малите села, кои ја обработуваат нашата земја  и не ги напуштаат високопланинските предели. […]

The post Најубави желби од целата мрежа на Слоу Фуд appeared first on Slow Food Macedonia – Добра, чиста и правична храна.