20746174_1555820374440086_1673749560847140307_oВо организација на “Pro Event Cultural Association“ и Асоцијацијата на архитекти на Македонија, ќе се одржи еднодневен мултинационален форум. Ќе присуствуваат Асоцијацијата на Архитекти на Р.Албанија, Асоцијацијата на Архитекти Косово, како и Комората на архитекти на Р.Бугарија. Настанот ќе се одржи на 5ти септември 2017 во Хотелот Мериот во Скопје. Настанот на FB Преземено од marh.mk