Почитувани,

Здружението Национален Ромски Центар со задоволство Ве информира и поканува на  седница  на собрание  на НРЦ во 2017  .

Собрание на НРЦ  ќе се оддржи на 26 Мај 2017 год. (петок), со почеток во 11.45 часот.

На следниов линк од страницата на НРЦ имате можност да ги видите сите документи

кои се актуелни до моментот на оддржувањето на  Собрание:

Заради поголема ефикасност на оваа  собрание пожелно ќе биде да ги разгледате сите

приложени документи .

http://www.nationalromacentrum.org/mk

Во прилог ги имате агендата  и  Записник од одржано собрание.

Се надеваме на успешна и плодна работа на оваа  собрание.

Патните трошоци за оние кои живеат надвор од Куманово ќе бидат рефундирани со

приложување на автобуски билет  или сметка за бензин со фискална сметка соодветна со процедурата за поминати километри.

 

Со почит,

Доколку имате потреба од повеќе информации, Ве молиме контактирајте не.

 

Повеќе  контакти: Претседавач на Собрание

Љатиф Демировски

тел.моб: :075280523

Телефон: 00389 (0) 31427558

E-mail:

info@nationalromacentrum.org

demirovski@nationalromacentrum.org

http://ww.nationalromacentrum.org

facebook: nationalromacentrum

Куманово 14 Мај 2017

 

1-1 1-2 1-3


Информации за  собрание was first posted on May 19, 2017 at 5:29 pm.
©2016 “Национален Ромски Центар“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at dalibor.sojic@gmail.com