Бидете дел од најголемиот и најексклузивен глобален настан посветен на земјоделството, храната и гастрономијата, од 22-26 септември 2022 во Торино, Италија. Регионот Пиедмонт и градот Торино, Италија од 22-26 септември ќе бидат домаќини на 14-то издание на меѓунарониот настан на Слоу Фуд:  Тера Мадре Салон дел Густо.

Повеќе: Бидете дел до Тера Мадре 2022