fbpx
x
Мени

Организациите од Пелагонија договараа заеднички идеи за граѓански активизам и заштита од семејно насилство

Осмиот, и последен за годинава, регионален форум на Цивика мобилитас се одржа на 15 октомври 2015 година во просториите на НУУБ „Св. Климент Охридски“ во Битола и им беше наменет на организациите од пелагонискиот регион.