fbpx
x
Мени
Здружение Сојуз на родители на деца и лица со церебрална парализа ЗЛАТНИ АНГЕЛИ Скопје

Здружение Сојуз на родители на деца и лица со церебрална парализа ЗЛАТНИ АНГЕЛИ Скопје

Здружение Сојуз на родители на деца и лица со церебрална парализа ЗЛАТНИ АНГЕЛИ Скопје
ЗЛАТНИ АНГЕЛИ
Parents Association and Council of children with Cerebral palsy and disability "The Golden Angels" - Skopje
2021
здружение
Марјан Илковски - претседател
4032021547984
7479441
ул. Фрањо Клуз бр 2/1-3 Скопје
Аеродром
Скопски
Марјан Илковски, претседател, 38977668090, marjanilkovski@yahoo.com
38977668090

ЗА ДЕЦАТА И ЛИЦАТА СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА каде иницираме и поттикнуваме остварување на правата и поребите на децата и лицата со церебрална парализа и СО ДЕЦАТА И ЛИЦАТА СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА каде придонесуваме за нивното организирање за креативни и рекреативни активности, творештво, вклучување во нормалното живеење , здружувањен и доброволно собирање за да се развиваат индивидуалните способности на секое дете и лице со церебрална парализа.

Лица со посебни потреби

Социјално-хуманитарна поддршка

Лица со посебни потреби

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација