fbpx
x
Мени
Здружение за рамноправен развој РЕШЕНИЈА ЗА РАЗВОЈ Скопје

Здружение за рамноправен развој РЕШЕНИЈА ЗА РАЗВОЈ Скопје

Здружение за рамноправен развој РЕШЕНИЈА ЗА РАЗВОЈ Скопје
ДеСо
Association for Equitable Development DEVELOPMENT SOLUTIONS
DeSo
2013
Здружение
Ристо Карајков
4080013536102
6862381
Сава Ковачевиќ 27а, Скопје
ул. Сава Ковачевиќ 27а, Скопје
Кисела Вода
Ристо Карајков Претседател 0038975285335 risto.karajkov@deso.mk
+389 2 32 32 290

Девелопмент Солушнс (ДеСо) е млада и динамична организација, лоцирана во Скопје, Македонија, која нуди спектар на услуги на клиенти и корисници низ Југоисточна Европа и пошироко.

Децентрализација

Истражување

Општа јавност (сите граѓани)

Граѓански организации

2015

Објавено пред 2 годинаи Webinar – Бизнис комуникација
Објавено пред 2 годинаи Webinar – Бизнис комуникација
Објавено пред 2 годинаи Webinar – Бизнис комуникација