fbpx
x
Мени
Здружение Хуманитарно и добротворно здружение на ромите МЕСЕЧИНА ДЕБАР – Дебар

Здружение Хуманитарно и добротворно здружение на ромите МЕСЕЧИНА ДЕБАР – Дебар

Здружение Хуманитарно и добротворно здружение на ромите МЕСЕЧИНА ДЕБАР – Дебар
Месечина Дебар
Roma HumanitarianandCharityAssociation “Mesechina” - Debar
здружение
4008016503431
7129750
ул. Вељко Влаховиќ бр.17 Дебар
ул. Вељко Влаховиќ бр.17 Дебар
Дебар
070 520 190
Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација