fbpx
x
Мени

Исхраната и семејството – сезона зима

Прехранбената кошница во сезоната зима претставува збир на прехранбени производи според асортиман и количини потребни за правилна исхрана на четиричлено семејство.Прехранбената кошница во сезоната зима носи карактеристики на намалена понуда на свеж зеленчук и овошје и нивни повисоки цени. Поради тоа во кошницата се планирани други производи како што се: зелка, спањак, праз, туршија, конзервиран […]