fbpx
x
Мени

БЕЗДОМНИТЕ КУЧИЊА ЖРТВИ НА БЕЗУМНИТЕ ЛУЃЕ – ИНСТИТУЦИИТЕ „МРТВИ“

Ѕверски убиеното куче Идриз стана симбол на граѓанскиот бунт спрема инертноста на институциите

БЕЗДОМНИТЕ КУЧИЊА ЖРТВИ НА БЕЗУМНИТЕ ЛУЃЕ – ИНСТИТУЦИИТЕ „МРТВИ“

Ѕверски убиеното куче Идриз стана симбол на граѓанскиот бунт спрема инертноста на институциите