fbpx
x
Мени

Мапирање на достапните услуги за жени жртви на насилство во Република Македонија

Овој извештај е подготвен во рамки на проектот на Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство „Застапување за обезбедување на одржливост на специјализираните сервиси за жртви на семејно насилство на територијата на Република Македонија“, а со поддршка на Проектот на УСАИД за граѓанско општество и Фондација Отворено Општество Македонија. Проектот се спроведува во партнерство со ХЕРА – Асоцијација […]