fbpx
x
Мени

Медиумите во македонската подзаконска регулатива

Центарот за развој на медиуми во периодот од јануари до август 2013 година спроведе сеопфатна анализа на состојбата на медиумите во подзаконските акти, односно се изврши анализа на сите аспекти со кои се задира во позицијата и работењето на медиумите. Целта на оваа анализа насловена како „Медиумите во македонската подзаконска регулатива“ е да се утврди […]