fbpx
x
Мени

Анализа на податоци за невработеноста на жени од Источниот плански регион припаднички на заедници што не се мнозинство

Овoј дoкумент е развиен за потребите на проектот “Обучи се и добиј подршка” -вработи се! финансиран од Европската Унија,а имплементиран од Фондација за развој на локалната заедница Штип.Анализата е спроведена од Здружението Конект Скопје.