fbpx
x
Мени

Потрошувачот и неговите права кога купува производи

Производи кои не се трошат при прва употреба се, на пример: обувки, облека, накит, постелнина, теписи, завеси, уреди за домаќинство, мебел и сл. Од што треба да тргне потрошувачот при купување на овие производи? Од своите потреби, финансиските средства, да ја разгледа понудата, да ги прочита декларациите на производите (состав, намена и сл., на пример, […]