fbpx
x
Мени

Со поголема отвореност и отчетност – кон проактивно граѓанство

Идејата на овој проект е да се изработат анализи и препораки кои ќе придонесат за јакнење на свеста за потребата од транспарентност и отчетност на општините и граѓанско учество на локално ниво, во насока на промовирање и создавање на услови за примена на принципите за добро владеење и поддршка на процесот на децентрализација. Отвореноста на […]