fbpx
x
Мени

Трет повик за институционални грантови ЦМ-ИНС-03

Цивика мобилитас објавува повик за доделување институционални грантови [ЦМ-ИНС-03].

Институционалните грантови на Цивика мобилитас ќе го поддржат процесот на институционален развој / организациско јакнење на избраните грантисти, засновани на самооценка на апликантите и од нив предложени „патокази“ за сопствената организациска трансформација.