fbpx
x
Мени

Југоисточна Европа: Патот кон ЕУ или на Патот кон никаде? Енергетски план за 2050 година: техничка анализа

Со драстично намалување на цената на соларната и ветерната енергија и стареењето на постојната енергетска инфраструктура во регионот, Југоисточна Европа се соочува со избор да го следи патот кој се потпира исклучиво на нов јагленов развој, без какви било значајни напредувања кај соларната или ветерната енергија, или да напредува кон пристапувањето во ЕУ со користење […]

5 Чекори за решавање на проблемите на потрошувачите

Потрошувачи, веруваме дека често се чувствувате измамени, беспомошни или дека за своите тешко заработени пари не сте го добиле она што сте го очекувале. Во ова време кога информациите ни се подостапни од кога било, пред да се решите да купувате и да трошите пари за производ или услуга, добро информирајте се! Многу информации за […]