fbpx
x
Мени

Трговија со луѓе

Видеото е изработено од волонтери на организација на жените на општина Свети Николе за конкрусот – избор за најдобар мултимедијален производ на тема Трговија со луѓе, кој беше објавен од невладината организација Отворена Порта- Ла страда од Скопје.

Трговија со луѓе

Видеото е изработено од волонтери на организација на жените на општина Свети Николе за конкрусот – избор за најдобар мултимедијален производ на тема Трговија со луѓе, кој беше објавен од невладината организација Отворена Порта- Ла страда од Скопје.

Анализа: Пристап на жените до правда

Анализата пред Вас е резултат на истражувањето што го направи Здружението за еднакви можности „Еднаков пристап“ во соработка со Македонското здружение на млади правници во рамки на акцискиот грант „Пристап на жените до правда“ поддржан од Цивика Мобилитас, и се однесува на согледување на бариерите кои го попречуваат пристапот на жените до правда.

Трговија со луѓе

Изработен мултимедијален производ од волонтер на Органзиација на жените на општина Свети Николе