fbpx
x
Мени

TË PASTREHËT RRETH NE: publik fshehur potencial

Librin që e keni para Ju, i cili i dedikohet problematikës së të pastrehëve, paraqet rrallësi të vërtetë në literaturën profesionale të Republikës së Maqedonisë. Dukuria e të pastrehëve, paraqet fenomen dhe proces specifik dhe të komplikuar në lidhje me personat që janë të ekspozuar në rreziqe të shumta sociale, të margjinalizuar dhe të cilët […]