fbpx
x
Мени

Каде почнуваат, а каде завршуваат парите за субвенции

Проектот „Каде почнуваат, а каде завршуваат парите за субвенции“ врши надгледување на директни плаќања од програмата донесена со одлука на Владата на Република Македонија за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година. Проектот „Каде почнуваат, а каде завршуваат парите за субвенции“ е поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско општество, спроведуван од Фондацијата Отворено општество […]