fbpx
x
Мени

Udhëzues mbi Financimet e Bashkimit Europian për OJF-të

Qëllimi i udhëzuesit tonë është që të japë një pamje të përgjithshëme,e cila përmbledh informacionin e shpërndarë nëpër faqe interneti të Drejtorive të Komisionit të Përgjithshëm. Nëse ju përdorni udhëzuesin tonë për të identifikuar programme të mundshme me interes dhe pastaj të shkoni në faqen e internetit të përcaktuar, ju do të gjeni më shumë […]