fbpx
x
Мени

Младите бараат!

Видео озработено од младите волонтери на ХЕРА, во врска со нивните барања од новата Влада. Младите бараат она што им следува – пристап до услуги за сексуално и репродуктивно здравје! Младите бараат: – орална контрацепција на позитивната листа и пристап до бесплатни кондоми – сеопфатно сексуално образование во училиштата – младински пријателски центри за сексуално […]