fbpx
x
Мени

Речник на термини поврзани со сексуална работа и ЛГБТ

Прашањето кое се наметнува како прва дилема при земањето на ова мало книже во раце, а на чијашто прва страна пишува Речник на термини поврзани со сексуална работа и ЛГБТ, е прашањето за потребата и функционалноста на истото. Јазикот е медиум преку кој човекот влегува во постојана интеракција со светот околу себе, медиум со кој нештата околу нас се стекнуваат со […]