fbpx
x
Мени

Pyetje dhe përgjigje rreth procedurave-kërkesave të ndryshme administrative-ankesat dhe paditë nga qytetarët lidhur me administratën

Mundësia e qytetarëve në mënyrë të shpejtë dhe efektive ti realizojnë ose mbrojnë të drejtat e tyre para administratës, quhet drejtësi administrative. Me fjalë të tjera, drejtësia administrative është një sistem rregullash që garantojnë miratim të vendimeve të ligjshme nga ana e administratës brenda një afati të arsyeshëm. Pikërisht rregullat e procedurës administrative në bazë […]