fbpx
x
Мени

Платформа за пријавување на комунални проблеми

https://mk.prijavi.mk/ Нов начин за почиста и уредна Општина! Од сега жителите на едноставен начин можат да пријават жалби за дупки на патот, скршени тротоари и други слични проблеми со кои се соочуваат во општината “Работиме заедно, за почиста и уредна Општина!” Проектот „Граѓаните за општината: Заедно за транспарентност и одговорност“ е имплементиран од З.Г. НЕКСУС […]