fbpx
x
Мени

Konsumatori dhe të drejtat kur blen produkte

Produkte të cilat nuk harxhohen gjatë përdorimit të parë janë, për shembull: këpucë, veshje, stoli, shtroje, qilima, perde, pajisje shtëpiake, mobile etj. Prej nga duhet të fillojë konsumatori gjatë blerjes së këtyre produkteve? Nga nevojat e tij, mjetet financiare, të shqyrtojë ofertën, të lexojë deklaratat e produkteve (përbërja, dedikimi etj, për shembull këpucë për shi […]