fbpx
x
Мени

Како да го унапредиме просторот за делување на граѓанските организации

Трендот на стеснување на просторот за делување на граѓанските организации на глобално ниво, за жал, не го заобиколи ниту Балканскиот регион: само во 2016 година просторот за ефективно делување на граѓанските организации во Западен Балкан и Турција е значително ограничен, со голем број на инциденти и случаи на кршење на правата кои се регистрирани во […]