fbpx
x
Мени

Каталог на здруженија на граѓани од општина Кичево

Центарот за развој на заедницата Кичево , во 2015 година спроведе проект за промовирање на учеството на граѓанското општество во локалната самоуправа поддржан од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Овој каталог дава слика на граѓанските организации во општина Кичево кои соработуваа во проектот. Тие постојат за различни теми,како што се активности во областа на културата, […]