fbpx
x
Мени

Промотивен настан-Кампања Мрдни со прст

Не троши залудно уште една минута, ТИ СИ НА ПОТЕГ да се грижиш за околината и заедницата! Мрднавме со прст на 19-ти јули на градскиот плоштад во Свети Николе, организиравме промотивен МРДНИ СО ПРСТ настан за подигање на свеста за грижа за животната средина, со цел промоција на нашите претстојни активности кои ќе се реализираат […]