fbpx
x
Мени

Годишен извештај на коалицијата С3ПМ3-(2013)

Во текот на 2013 година ЛГБТИK-луѓето во Република Македонија продолжија да се соочуваат со физичко и психолошко насилство, со говор на омраза, со дискриминација и хомофобија во образованието, во медиумите, во политичкиот живот и во другите општествени сфери на јавниот и приватниот живот.