fbpx
x
Мени

Лидерски камп 2016

20 млади лидери присуствува на Лидерскиот камп кој се одржа од 5ти до 11ти мај на Пониква, Осогово. Лидерскиот камп е дел од проектот Младински лидерски иницијативи, организиран од Младите можат во соработка со Симбиотика – Институт за индивидуален и организациски развој и SEED Швајцарија, а поддржан од Civica Mobilitas и Швајцарски национален младински совет.