fbpx
x
Мени

Прирачник за корисници на дроги при контакт со полиција

Што ако ме фатат со дрога? Дали полицијата може да ме повика на разговор и дали мора да се појавам? Како да го остварам правото на бранител? Ова се само дел од прашањата кои на кои може да најдете одговор во овој прирачник, првенствено наменет за корисници на дроги при контакт со полиција.